59-годишният Емил Крумов, който се самоуби вчера в сградата на ДАНС,

...
59-годишният Емил Крумов, който се самоуби вчера в сградата на ДАНС,
Коментари Харесай

Емил Крумов, който се самоуби в сградата на ДАНС, бил дългогодишен служител на БДЖ

59-годишният  Емил Крумов, който се самоуби през вчерашния ден в постройката на ДАНС, е дълготраен чиновник на БДЖ. Перничанинът почнал работа в системата на железниците през 1990 година, като последно е изпълнявал длъжността " Маневрист " в Поделението на пътнически транспорти в София. Това съобщиха от националния жп транспортьор, представени от Dir.bg. 



През годините Крумов постоянно и сполучливо е прекосявал наложителните психотестове, като за последно е бил на подобен през май 2019 година " Медицинските му документи са изрядни ", безапелационни са от БДЖ. 

От сдружението допълват, че нямат данни при беседите на Емил Крумов с психолозите да са установени проблеми. 

" До момента от компанията не е търсена информация от ДАНС за този чиновник.  Емил Крумов е бил обект на инспекция  като физическо лице, а не като чиновник на „ БДЖ - Пътнически транспорти ”, споделиха още от железопътната компания.

Вчера перничанинът е бил в отпуск по негова молба. Каква е повода да се простреля със самоделната химикалка, вид " оса ", остава незнайно. 

Колеги на 59-годишния мъж споделиха, че той  постоянно е ходел с камуфлажно облекло  и не е криел националистическите си възгледи.

При обиск на дома му след самоубийството, криминалисти откриха цялостен военен боеприпас, а сред оръжията - фотографията на Адолф Хитлер. При огледа на тялото на Крумов пък бяха открити револвер със заличени номера и два пълнителя.

Познатите му го разказват като мирен и неконфликтен. Емил Крумов не е бил фамилен и живеел с майка си, която умряла преди към 8 години.



Вчера обаче стана ясно, че националистът е и мъжът, който през 1981 година отвлича пътнически аероплан на БГА " Балкан " по линия София-Варна.
Негови сътрудници от БДЖ описаха още, че след похищението на самолета 17-годишният Емил не е лежал в пандиза. Бил е държан към половин година в следствения арест, само че по-късно е освободен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР